Ads 468x60px

.

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

Η εpωτική Αφροδίτη στους Ιχθείες | Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια;;

Η εpωτική Αφροδίτη στους Ιχθείες | Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια;;

ΔΕΙΤΕ το ζώδιο σας - Έρχονται EPΩΤΕΣ φωτιά... ;)


Η Αφροδίτη στους Ιχθύες βρίσκεται σε θέση έξαρσης,  αυτό σημαίνει ότι η Αφροδίτη από αυτό το ζώδιο εκδηλώνει στο έπακρο και χωρίς κανένα εμπόδιο όλες  τις θετικές της ιδιότητες.

Το διάστημα λοιπόν που διανύουμε κρίνεται ιδανικό για θέματα που αφορούν εκφραστικότητα, δημιουργικότητα, έρωτα, διασκέδαση, απόλαυση, τέχνη, τεκνοποίηση, και οικονομικά (για συγκεκριμένους εκπροσώπους).


Aς δούμε αναλυτικά πώς θα επηρεάσει ξεχωριστά τα κάθε ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
Με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων έχεις εμπνεύσεις, ιδέες και δημιουργικότητα στον τομέα της εργασίας σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει στην πρόοδο και εξέλιξη των επαγγελματικών σου!  Επιπλέον,  μπορείς πραγματικά να καταπολεμήσεις οτιδήποτε σε καταβάλει με άγχος, στρες και αρνητισμό.  Αφήνεις στην άκρη τον Κριαρίσιο εγωισμό, εκφράζεις στους κοντινούς σου ανθρώπους την αγάπη σου με κάθε τρόπο!


ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη από τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σου, σε κάνει να έρχεσαι ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που αγαπάς, στα όνειρα και στις προσδοκίες σου! Το κλίμα στον κοινωνικό σου κύκλο βελτιώνεται, ενώ μία νέα γνωριμία από το κοινωνικό σου περιβάλλον μπορεί να πάρει τώρα  μία μορφή πιο ερωτική!  Συχνά θα πιάσεις τον εαυτό σου τις ημέρες που ακολουθούν να κάνει όνειρα για σχέδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις, ενώ τα εμπόδια που υπάρχουν μπροστά σου δεν θα είναι απροσπέραστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων έχεις όλα τα φόντα να αναδείξεις τα επαγγελματικά σου ταλέντα και να κάνεις ουσιαστικά βήματα δημιουργίας που θα στηρίξουν την πορεία της καριέρας σου!  Δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στο κοινωνικό σου προφίλ,  προσέχεις περισσότερο την «εξωτερική σου εικόνα»  και έχεις τις ιδέες που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις κάποια επαγγελματικά σου σχέδια! Αν είσαι Δίδυμος του 1ου δεκαημέρου, κοντά στις 20 Μαρτίου θα διαπιστώσεις ότι κάποιοι προσωπικοί σου στόχοι καθυστερούν να γίνουν πραγματικότητα ή υπάρχει «θολό τοπίο» γύρω από την εξέλιξη κάποιων οικονομικών και επαγγελματικών σου υποθέσεων.  Αν είσαι Δίδυμος του δευτέρου δεκαημέρου  θα χρειαστεί να περιορίσεις το ρίσκο και την τόλμη – ιδιαίτερα για θέματα καριέρας- και να κάνεις κάποιες οριοθετήσεις στις συνεργασίες σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Διανύεις ένα θετικό και ανανεωτικό διάστημα και με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, αφενός βλέπεις την διάθεση σου να βελτιώνεται, αφετέρου υπάρχουν μηνύματα, μετακινήσεις, συναντήσεις, που σου δίνουν έμπνευση, χαρά και ελπίδα ...  Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου, αναζητάς την γνώση, την εμπειρία, την επέκταση των γνώσεών σου γύρω από κάποιο τομέα που αποτελεί το μεράκι σου ...  Υπάρχουν ερωτικές εξελίξεις με ένα άτομο που λείπει μακριά, που βρίσκεσαι σε απόσταση ή που σε χωρίζει ηλικιακό χάσμα. Πιθανή είναι και  μία γνωριμία από το διαδίκτυο, ή σε κάποιο ταξίδι σου!

ΛΕΩΝ
Έφτασε η ώρα να δεις βελτίωση στα οικονομικά σου, να λάβεις κάποια χρήματα που σου οφείλουν, να δεις μία μικρή ανάκαμψη στο εισόδημά σου από ένα έξτρα έσοδο που τώρα θα σου δώσει ανακούφιση! Με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων,  δέχεσαι υποστήριξη σε οικονομικά που σχετίζονται με τον μισθό, τα κληρονομικά, ή το σύντροφο  και μπορείς με κάποιο τρόπο να ωφεληθείς στις οικονομικές δοσοληψίες με τρίτους! Στον τομέα των αισθηματικών σου, η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, σε κάνει να λειτουργείς πιο ευσυγκίνητα και τρυφερά και ίσως τώρα συνειδητοποιήσεις ότι τα συναισθήματα που σε δένουν με έναν άνθρωπο είναι αρκετά δυνατά και ουσιαστικά!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη ως τις 4 Απριλίου θα κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, στους Ιχθείς, γεγονός που σε κάνει να έχεις περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά την συντροφικότητα.... Ξυπνά μέσα σου η ανάγκη για μία πιο ουσιαστική δέσμευση, αν είσαι ήδη σε μία σχέση τότε λειτουργείς πιο υποχωρητικά και συμβιβαστικά προκειμένου να διατηρήσεις αυτό τον σύντροφο στη ζωή σου, ενώ αν δεν έχεις σχέση, τότε  αναπτύσσονται σιγά – σιγά οι προοπτικές για την δημιουργία μίας σχέσης. Αν είσαι Παρθένος του 1ου δεκαημέρου, απέφυγε τις εξιδανικεύσεις και την «ωραιοποίηση» των συναισθημάτων σου κοντά στις 20 Μαρτίου! Αν είσαι Παρθένος του 2ου δεκαημέρου,  ζήσε τις έντονες ερωτικές στιγμές που ανοίγονται μπροστά σου, περιορίζοντας τις υπερβολές, την επιπολαιότητα και έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι αυτό το διάστημα η σταθερότητα στις  σχέσεις σου (επαγγελματικές – αισθηματικές) δοκιμάζονται!

ΖΥΓΟΣ
Η Άνοιξη έφτασε και εσύ αγαπημένε Ζυγέ έχεις ανάγκη από ανανέωση! Με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων ομορφαίνεις, γλυκαίνεις, φροντίζεις περισσότερο το σώμα σου και την φυσική σου κατάσταση. Ξεκινάς διατροφή, αλλάζεις το στυλ σου, προσθέτεις χρώμα και στυλ στο ντύσιμό σου και φροντίζεις περισσότερο να αφιερώνεις χρόνο σε εσένα, στην ξεκούραση και στην διασκέδασή σου – κάτι που μεταξύ μας, το έχεις πραγματικά ανάγκη-! Παράλληλα, η καθημερινότητα γίνεται πλέον πιο υποφερτή, αφού όσο βαρύ και να είναι το ημερήσιο πρόγραμμά σου, εσύ φαίνεται ότι χωρίς ζόρι και πίεση, καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις! Η δημιουργικότητα στην εργασία θα είναι το στήριγμά σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μία λαμπρή περίοδος για τα ερωτικά σου ξεκινά, αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, θα ξυπνήσει μέσα σου την ανάγκη να απολαύσεις τον έρωτα, την διασκέδαση και την ανεμελιά!  Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου, θα ικανοποιηθείς και θα νιώσεις όμορφα στο πλευρό ενός συντρόφου,  ενώ αν δεν έχεις σχέση, τότε ναι, ένα νέο πρόσωπο θα ξυπνήσει μέσα σου την ανάγκη για φλερτ και έρωτα. Παράλληλα αυτή η χρονική περίοδος θα προσφέρει χαρά σε ζητήματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα, τα παιδιά, την τέχνη ... ενώ οι στιγμές διασκέδασης θα είναι περισσότερες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αφιερώνεσαι με ζεστασιά, ευαισθησία, αγάπη και ουσιαστικό ενδιαφέρον στην οικογένεια, στα πρόσωπα που συμβιώνεις και φροντίζεις τις ημέρες που ακολουθούν να προσφέρεις ένα πιο όμορφο κλίμα στο σπίτι σου αλλά και στην προσωπική σου ζωή! Με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, αλλάζεις διακόσμηση ή κάνεις μία αγορά για το σπίτι, περνάς περισσότερο χρόνο με τους οικείους σου και αναθερμαίνεις την σχέση σου μαζί τους. Παράλληλα στον ερωτικό τομέα αναζητάς περισσότερο την ζεστασιά, την συντροφικότητα και την σταθεροποίηση.  Δεν θα λείψουν και οι στιγμές οικονομικής καθυστέρησης και σύγχυσης που θα προκαλέσει μία προσωρινή αναστάτωση για σένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του Τοξότη, ενώ είσαι Τοξότη του 2ου δεκαημέρου τότε θα αναγκαστείς να πάρεις με ωριμότητα κάποιες σοβαρές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της προσωπικής ζωής και της καριέρας σου – απέφυγε την αλλαγή και το ρίσκο-!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την είσοδο της Αφροδίτης από το ζώδιο των Ιχθύων έχεις περισσότερο την ανάγκη να εκφράσεις με λόγια τα συναισθήματά σου , να ανοίξεις την καρδιά σου και να πεις αυτά που πραγματικά αισθάνεσαι... Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου, είναι ιδανικό για να υπάρξουν συζητήσεις και συμφωνίες για θέματα οικονομικού περιεχομένου. Παράλληλα,  το φλερτ, τα ερωτικό ειδύλλιο, ένα ρομαντικό ταξίδι ή συναντήσεις γεμάτες αισθηματική χαρά είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, δημιουργούνται καλύτερες προοπτικές για να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια και ικανοποίηση στα οικονομικά αλλά και στα αισθηματικά σου! Το εισόδημά σου παρουσιάζει βελτίωση, ωστόσο συνιστάται να προσέξεις περισσότερο την διαχείριση του  και να συγκρατηθείς σε περιττές αγορές !   Στον αισθηματικό τομέα λειτουργείς υποχωρητικά και συμβιβαστικά, για να αναθερμάνεις το κλίμα μίας σχέσης και ίσως θυσιάζεις και κάποιες από τις δικές σου ανάγκες ή προτεραιότητες προκειμένου να διατηρήσεις κοντά σου την ασφάλεια και την σιγουριά της σχέσης!

ΙΧΘΕΙΣ
Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο δικό σου ζώδιο και μετά από μία περιπετειώδη και ανάστατη περίοδο – κυρίως για τα ζητήματα σχέσεων- εσύ τώρα αγαπητέ Ιχθύ καταφέρνεις να ηρεμήσεις! Ανανεώνεσαι, φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου, εκπέμπεις γλυκύτητα, γοητεία, ερωτικό μαγνητισμό και έχεις την ανάγκη να εκφραστείς και  να δείξεις άνευ όρων τα συναισθήματά σου!  Αν είσαι Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου, ζήσε το σήμερα χωρίς να παρασύρεσαι από την φαντασία σου ή διπλές, μπερδεμένες χαώδεις καταστάσεις... Αν είσαι Ιχθύς του 2ουδεκαημέρου  δώσε προσοχή στο διήμερο 25-26 Μαρτίου γιατί τα πάθη μπορούν να φέρουν λάθη ... Αν είσαι Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου διανύεις μία άκρως ανανεωτική περίοδο... boro.gr
...................................................ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Προβλέψεις απο την Άση Μπήλιου - Tι επιφυλάσσει το 2016 για κάθε ζώδιο?


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου